Press Review

Presse

El aprendizaje del saber hacer
Le Monde 7 Avril 21
Bread Lines n°28-4
Panettone - Le Parisien
Monocle - The Entrepreneurs - issue 01 - 2019
Le Pèlerin - 16 Mai 2019
The New York Times - 5 Avril 2016
Libération - 7-8 Mars 2015
Financial Times - Boulangerie with Thomas Teffri-Chambelland
Revue Pastry Revolution #4
Journal La Provence
Magazine Cuisine Bio
Magazine L'Express
Revue Mad & Bolig
Magazine Elle

 
Television

France 3 nous a consacré le 22 Février 2014 une deuxième émission Parcours de vie

The 8 pm news broadcast aired on Thursday, January 24, 2013 on France 2 dedicated a few minutes to our school in a news report on vocational training in general.

On September 9, 2006, France 3 dedicated an emission to our work Parcours de vie also visible at the FR3 page. Reruns of the show are regular.

 

Nouvelle formation !

L'école est heureuse de vous présenter la Formation Salarié(e) en boulangerie bio


Vous souhaitez vous reconvertir, apprendre la panification au levain naturel et vous préférez être salarié(e) ?